חפש
    דף הבית  > שוק מקצועי> מתכונים>

    תחתיות קדאיף במילוי סלט צפתית

    חומרים :
    1.5 ק"ג "שערות " קדאיף
    שליש כוס שמן זית
    1 ק"ג צפתית ( 1 יח'') חתוכה לקוביות
    700 גרם גרם עגבניות שרי – חתוכות לרבעיים
    1 ק"ג עלי בייבי
    150 גרם צנוברים – קלויים
    50 יח' קוקוטים מאלומיניום

    חומר עבור הרוטב :
    כוס שמן זית ( 20 מ"ל )
    חצי כוס חומץ בלסמי
    5 כפות סירופ מייפל
    מלח,פלפל שחור גרוס

    אופן הכנת הרוטב :
    מערבבים היטב את כל החומרים ויוצקים על הסלט  .

    אופן הכנת המנה :
    מניחים בקערה גדולה את "שערות " הקדאיף , מפרידים את הקדאיף בעזרת הידיים ,
    מוסיפים את שמן הזית ומערבבים בקלות .מניחים בכל קוקוט חצי חופן קדאיף ומסדרים באופן שווה ( עד קבלת קערית קדאיף ) מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך 5 דקות עד הזהבת הקדאיף מוציאים מהתנור ומצננים. מערבבים בקערה את שאר החומרים , יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב
     ( בעדינות ) .מפרידים את תחתיות הקדאיף ( האפויות ) מהקוקוטים , יוצקים לכל תחתית קדאיף 2 כפות סלט ומגישים .

    המלצה :
    להוסיף לסלט עלי בזיקליקום טרי
    להוסיף לרוטב 2 כפיות קפה נמס